Toto báječné jídlo v sobě nezapře inspiraci thajskou kuchyní. A navíc je bleskurychle hotové!
Suroviny
chřest zelený
400
g
oloupaný
nudle rýžové
400
g
kokosový krém
400
ml
česnek
4
stroužky
velké
sůl
1 Nudle zalijte vřelou vodou a nechte pět minut odstát. Chřest nakrájejte na kousky a pět minut povařte.
2 Chřest i nudle sceďte, promíchejte s kokosovým krémem, rozmačkaným česnekem a osolte. Rozdělte na talíře a podávejte.
TIP
Kokosový krém (běžně k dostání v supermarketech, například v koutku s cizokrajnými potravinami v Delvitě) je hustší než kokosové mléko. Pokud máte pouze kokosové mléko, stačí, když ho mírně zahustíte škrobem.
Komentáře
Anonym
04.09.2007 22:09
Apetit 5/06