< 60 min
4,5
Palačinky plněné špenátem
< 45 min
4,6
Lehká kedlubnová polévka
< 30 min
4,0
Cizrnová polévka
< 20 min
4,1
Smetanové těstoviny s lososem a hráškem
< 30 min
3,9
Krémová lososová polévka
< 60 min
3,8
Čínské nudle
< 30 min
4,1
Kuskus se špenátem
> 60 min
4,3
Hustá cizrnovo-bramborová polévka
> 60 min
3,9
Hustá zeleninová polévka s quinoou
> 60 min
4,2
Musaka
> 60 min
4,6
Hovězí maso s hráškem
< 60 min
4,4
Lehký zeleninový vývar se špaldovým kapáním
< 60 min
3,8
Babiččina bramboračka
< 60 min
2,4
Salát z čočky a velkých fazolí
< 10 min
3,3
Kuskus po italsku
< 30 min
5,0
Bramboračka s kapustičkami
< 30 min
4,3
Grilovaný mořský okoun s pórkem a červeným vínem
< 60 min
4,1
Vydatná zimní zeleninová polévka
< 30 min
0,0
česneková krémová polévka
< 30 min
3,7
Letní hrášková polévka
< 60 min
5,0
Rizoto s červenou řepou
< 60 min
0,0
Houbová polévka se slaninou a červeným vínem
Související články
- Zapomeňte na jemné vývary: Tahle hospodská dršťková vás postaví na nohy i po nejdelší noci
- „Že jdou v přechodu kila skoro ‚zadarmo‘ nahoru, mě překvapilo. Ale žiji pro jiné hodnoty, než je můj vzhled a jídlo,“ říká Olga Studničková Šípková
- Zapomeňte na sushi a risotto! Američané ochutnávali světová jídla. A mezi vítězi? Česká polévka, kterou znáte z dětství!
- Tradice, poctivost a kvalita. Nahlédněte do zákulisí masozávodu v Modleticích
- Odhalili jsme tajemství moderních kuchařů: Jak dostat z červené řepy maximum? Už dávno není jen do boršče, vyzkoušejte pomazánky, polévky i dezerty!
- Kam v Praze, Písku a v Brně na svatomartinské menu? Vyrazte k Pohlreichovi nebo do Kuchyně! Víme, na čem si pochutnáte a kolik zaplatíte