0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

ciabatta
česnek
bylinky
sušené
petržel
olivový olej
Připravíme si ciabattu (koupenou nebo doma upečenou) a nakrojíme jí podélně. Potom nakrojíme plátky. Ciabatta musí držet pohromadě. Nalijeme trochu olivového oleje. Osolíme a opepříme dle chuti. Nasypeme sušené bylinky jako je oregano. Nakrájíme čerstvou petržel a přidáme k ní 2-3 stroužky protlačeného česneku. Otevřeme nakrojenou ciabattu a celou jí potřeme petrželovo-česnekovou směsí. Směs dáme i do zářezů. Vezmeme pečící papír, zmačkáme ho a namočíme pod vodou. Rozložíme ho a zabalíme do něj ciabattu. Vložíme do trouby a pečeme na 180°. Česnekový chleba můžeme po upečení dochutit italskou pomazánkou. Dobrou chuť! :)
Autor: cacao

Obchod Apetit