Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rustikální bageta s rostbífem a křenem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.3/5 Počet hodnocení: 8
Do 10 minut Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 429 kcal
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 29 g
Tuky 33 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Využijte zbytky od honosného nedělního oběda stejně jako Britové a naplňte křupavou bagetu plátky šťavnatého rostbífu.

Suroviny

oloupané
citronová šťáva
pár kapek
křen 1 ks
2-3 cm, oloupaný, najemno nastrouhaný
majonéza 3 PL
sůl
pepř
čerstvě mletý
bageta
rustikální
máslo
na potření bagety
olivový olej
na pokapání salátu
5 plátek
rostbíf

Postup

1

Jablko nastrouhejte a pokapejte citronovou šťávou, aby nezhnědlo. Přidejte nastrouhaný křen a nakonec vmíchejte majonézu, dochuťte solí a pepřem.

2

Rukolu dejte do mísy a lehce promíchejte s olivovým olejem. Bagetu podélně rozřízněte, obě strany potřete máslem, na spodní dejte hrst rukoly, křen s majonézou a na něj pláty rostbífu. Přiklopte, překrojte a ihned servírujte.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/1

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
339 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč