Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Balzamikové jehněčí na rozmarýnu

Grilované jehněčí ve středomořském stylu.

Vydání: 2009/5
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Omáčka Středomořská

Ingredience

    • 2× 400g jehněčí rumpsteak

    NA MARINÁDU

    • 1 lžíce čerstvých rozmarýnových lístků
    • 2 lžíce balzamikového octa
    • 1 lžíce olivového oleje
    • mořská sůl a pepř

    K PODÁVÁNÍ

    • pečené brambory a listy baby špenátu

     

Příprava jídla

1 V mističce promíchejte lžíci čerstvých rozmarýnových lístků, 2 lžíce balzamikového octa, lžíci olivového oleje, mořskou sůl a pepř. Marinádou potřete 2× 400g jehněčí rumpsteak. Nechte 10 minut v chladu odležet. Grilujte 8–10 minut po každé straně. Nakrájejte a podávejte s pečenými bramborami a listy baby špenátu.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Žampiony s česnekem

Sójovo-zázvorová žebírka

Salát z dýně a červené řepy

Grilovaná kuřecí tortilla

25 skvělých jídel z grilu

REKLAMA

Přidat komentář