Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Balzamikové jehněčí na rozmarýnu

Balzamikové jehněčí na rozmarýnu

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 180 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 8 g
Tuky 15 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Grilované jehněčí ve středomořském stylu.

Suroviny

2 ks
jehněčí rumpsteak 2 x 400 g
Na marinádu
rozmarýn 1 PL
čerstvé lístky
balzamikový ocet 2 PL
olivový olej 1 PL
sůl mořská
pepř
K podávání

1 V mističce promíchejte lžíci čerstvých rozmarýnových lístků, 2 lžíce balzamikového octa, lžíci olivového oleje, mořskou sůl a pepř. Marinádou potřete 2× 400g jehněčí rumpsteak. Nechte 10 minut v chladu odležet. Grilujte 8–10 minut po každé straně. Nakrájejte a podávejte s pečenými bramborami a listy baby špenátu.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Apetit magazín

Štrúdl nebo závin? Aneb jak se vyznáte v jablečných dezertech
  • Zajímavosti

Štrúdl nebo závin? Aneb jak se vyznáte v jablečných dezertech

Jablka můžete péct, zapékat, zavařovat i vařit, dusit nebo sušit. Upečete z nich výtečný jablečný koláč, štrúdl, perník nebo buchtu s jablky, připravíte skvělá povidla, přesnídávku či pyré. Použít je můžete jako náplň do sladkých knedlíků...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
339 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč