Švestková omáčka k masu

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Švestková omáčka k masu

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut

Suroviny

švestky 100 g
mandle 100 g
loupané
slivovice 1
větší, nebo jiné pálenky
voda 2
1) Švestky a mandle nakrájejte na kousky. 2) Do hrnce vlijte povidla a vodu, za stálého míchání přivést zahřívat. Asi po 5ti probubláních vsypejte švestky a mandle a znovu nechte asi 2 probublat. Stále míchat! 3) Přidejte slivovici dle chuti (aby se omáčka jen ovoněla) a vypněte zdroj tepla a ještě chvíli míchejte aby se pálenka spojila s omáčkou. 4) Za občasného promíchání nechte vychladnout Nutno neustále míchat, aby se omáčka nepřipálila
Autor: barak

Obchod Apetit