Hruškové čatní se výborně hodí k masu či sýrům nebo si ho jen tak můžete namazat na chleba. Sladkokyselou kombinaci podtrhne naložená perlová cibulka a hrušky se skořicí. Luxusní studená omáčka, se kterou zazáříte.
Suroviny
Na cca 4 ks 350ml sklenic
Suroviny
Na cca 4 ks 350ml sklenic
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1682 kcal
- Bílkoviny 25 g
- Sacharidy 341 g
- Tuky 3 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/9
Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště