Uvařit ajvar jako podle chorvatského receptu sice chvíli trvá, ale výsledek stojí rozhodně za to. Klidně ho připravte z většího množství paprik, ať ho máte do zásoby. Použít se dá i na nakládání hermelínu, do omáček, na těstoviny, na pomazánky…
Suroviny
cca na 1 litr
Suroviny
cca na 1 litr
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2899 kcal
- Bílkoviny 1 g
- Sacharidy 254 g
- Tuky 170 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/7
Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child