Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (87x)
18. 7. 2014
Ajvar
Apetit
Ajvar
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (87x)

Uvařit ajvar jako podle chorvatského receptu sice chvíli trvá, ale výsledek stojí rozhodně za to. Klidně ho připravte z většího množství paprik, ať ho máte do zásoby. Použít se dá i na nakládání hermelínu, do omáček, na těstoviny, na pomazánky…


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

cca na 1 litr

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

cca na 1 litr

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2899 kcal
  • Bílkoviny 1 g
  • Sacharidy 254 g
  • Tuky 170 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(87 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Čevabčiči podle Pohlreicha

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/7

Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child