Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (36x)
25. 1. 2016
Gianfrancova boloňská omáčka s tagliatelle
Apetit
Gianfrancova boloňská omáčka s tagliatelle
Apetit


Snadné
> 60 min
4,0 (36x)

Ragú alla Bolognese podle italského standardu a s vůní italského původu. V souboji ostatních omáček získalo u naší redakce nejvíc bodů.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1734 kcal
  • Bílkoviny 69 g
  • Sacharidy 157 g
  • Tuky 73 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Gianfranco Coizza, z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty

Související články

steak

Galerie vín Le Bouchon představuje sezonní jídla z Francie

Speciální březnová nabídka

Na březnovém menu du jour naleznete samé francouzské delikatesy. Zaujmout by vás mohlo pečené filátko z kambaly – jedna z nejlepších plochých ryb, kterou můžete koupit na našem trhu. Má bílé a pevné maso s vynikající chutí. Na menu samozřejmě najdete i francouzský sýr, který ve Francii nahrazuje dezert – krémový Pont L’Evêque de la Perle z Normandie. S výběrem vína vám rádi poradí sommeliéři galerie vín Le Bouchon.  

Menu du jour

  • Amuse bouche
  • Kachní prsa konfitovaná v badyánovo-pomerančovém sádle, podávaná s plátky burgundské hrušky nebo Silný slepičí vývar s drůbežími noky
  • Pečené filátko z kambaly s bramborovým pyré, restovanou zeleninkou a vinnou omáčkou nebo Tournedos s restovanými telecími játry, domácími hranolky a redukcí z červeného vína
  • Crème caramel s citronovou sušenkou nebo Sýr Pont l’Evêque de la Perle AOC

Co: Menu du jour
Kdy: V březnu každý všední den od 10.00 do 21.30
Kde: Le Bouchon, V Celnici 10, Praha 1
Cena celého menu: 495 Kč
Info: www.lebouchon.cz

Připravila Nikola Kricnerová