Tuhle skvělou omáčku nás naučila vařit šéfredaktorka Lucie Králová, která má recept od své maminky. Překvapilo nás, že nám tahle pochoutka doposud unikala! Česneková omáčka s uzeným masem je klasika, na kterou nechceme nechat zapomenout.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 559.25 kcal
- Bílkoviny 28.25 g
- Sacharidy 50.5 g
- Tuky 27 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2020/10
Říjnové číslo, které vychází 16. 9., je tradičně věnováno především milované české kuchyni. Naučte se uvařit domácí povidla a upéct ořechovou bábovku, kynuté koláče nebo jablečné řezy tak dobře, jako to uměly naše babičky! Nebo rodinu překvapte neotřelým českým menu s tou správnou špetkou nostalgie. Pokud se ovšem chcete blýsknout a vyrazit všem dech, šéfkuchař Radek Hasman vás krok za krokem provede přípravou kachny s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou. Nechybí ani inspirace na rychlé večeře, které stihnete připravit i po návratu z práce. Jejich společným jmenovatelem jsou tentokrát tolik populární brambory. Těšit se můžete i na ochutnávku z naší nové kuchařky Polévka je grunt, která vyjde na konci září. Apetit, napsáno s chutí.