Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Základní recept na pusinky

Popis receptu: 
.
Autor: Alžběta Slezáková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    4 bílky 120g krupicového cukru 110g moučkového cukru 1/2 vanilkového extraktu 1 lžíčka škrobu 1 lžíčka bílého vinného octa

Příprava jídla

Bílky a krupicový cukr dáme do mísy a vyšleháme do tuha. Postupně přidáváme moučkový cukr, vanilkový extrakt, škrob a ocet. Troubu předehřejeme na 140°C. Plech vyložíme pečícím papírem. Lžící naneseme na papír kopečky vyšlehaného sněhu a pomocí zadní strany lžíce je vytvarujeme. Necháme mezi nimi rozestupy. Pečeme 45 minut pak troubu vypneme, otevřeme a necháme v ní pusinky 10-15 minut chladnout. Poté je vyndáme a necháme zcela vychladnout.
REKLAMA

Přidat komentář