Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Základní recept na pusinky

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Základní recept na pusinky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

Na těsto
bílek 4 ks
krupicový cukr 120 g
moučkový cukr 110 g
vanilkový extrakt 1
škrob 1 PL
vinný ocet bílý 1 PL
Bílky a krupicový cukr dáme do mísy a vyšleháme do tuha. Postupně přidáváme moučkový cukr, vanilkový extrakt, škrob a ocet. Troubu předehřejeme na 140°C. Plech vyložíme pečícím papírem. Lžící naneseme na papír kopečky vyšlehaného sněhu a pomocí zadní strany lžíce je vytvarujeme. Necháme mezi nimi rozestupy. Pečeme 45 minut pak troubu vypneme, otevřeme a necháme v ní pusinky 10-15 minut chladnout. Poté je vyndáme a necháme zcela vychladnout.
Autor: fuficek

Obchod Apetit