Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rybí filé v sýrové krustě

Křupavé a lahodné.

Vydání: 2004/6
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P

Ingredience

    • 4 rybí plátky
    • po 1 lžíci strouhanky, strouhaného parmazánu a citronové kůry
    • 2 lžíce zelené petrželky
    • sůl a pepř
    • olej na smažení
    • lžíci másla a šťávy z citronu

Příprava jídla

1. Osolenou a opepřenou rybu osmahněte na oleji. Obraťte a posypte strouhanou směsí a nasekanou petrželkou.

2. Dvě minuty zapékejte pod grilem. Dochuťte máslem a citronovou šťávou.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Sýrové hody

Sýrové hody

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
tak na tento recept som použila pangasia a bolo to fakt výborné. Namiesto petrželky som použila pažitku. díky za recept :-)
Obrazek uzivatele
Výborný recept-já jsem dala taky pažitku a pangasia jsem okořenila kořením steak od Avokáda.

Přidat komentář