Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rybí filé v sýrové krustě

Rybí filé v sýrové krustě

4.6/5 Počet hodnocení: 14
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1127 kcal
Bílkoviny 110 g
Sacharidy 18 g
Tuky 64 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Křupavé filé a jemný sýr, tato kombinace vás překvapí svou lahodností.

Suroviny

ryba 4 plátky
strouhanka 1 PL
strouhaný
petrželka 2 PL
sůl
pepř
olej
na smažení
na dochucení
na dochucení

Postup

1

Osolenou a opepřenou rybu osmahněte na oleji. Obraťte a posypte strouhanou směsí a nasekanou petrželkou.

2

Dvě minuty zapékejte pod grilem. Dochuťte máslem a citronovou šťávou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2004/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2004/6

Komentáře

23.04.2008 14:20
Výborný recept-já jsem dala taky pažitku a pangasia jsem okořenila kořením steak od Avokáda.
25.03.2007 21:22
tak na tento recept som použila pangasia a bolo to fakt výborné. Namiesto petrželky som použila pažitku. díky za recept :-)

Apetit magazín

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu
  • Tipy a triky

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu

Pečení v soli je tradiční a velmi šetrná technika, díky které zůstane rybí maso krásně křehké a šťavnaté. Solná krusta totiž vytvoří vlastní minitroubu, která dokonale těsní, nepustí žádnou páru ven a zabrání, aby se...
Jak se vyrábí černý česnek?
  • Zdraví a výživa

Jak se vyrábí černý česnek?

Černý česnek je pochoutka, která vzniká procesem fermentace z běžného bílého česneku. Tento proces přeměňuje jeho ostrou chuť a štiplavé aroma na jemnou, nasládlou chuť s tóny sušeného ovoce, karamelu, balsamica a čokolády. Černý česnek je...