Rybí filé v sýrové krustě

Rybí filé v sýrové krustě

Hodnocení receptu
Průměr: 4.3 ()
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1127 kcal
Bílkoviny 110 g
Sacharidy 18 g
Tuky 64 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Křupavé filé a jemný sýr, tato kombinace vás překvapí svou lahodností.

Suroviny

ryba 4 plátky
strouhanka 1 PL
parmazán 1 PL
strouhaný
citronová kůra 1 PL
petrželka 2 PL
sůl
pepř
olej
na smažení
máslo 1 PL
na dochucení
citronová štáva 1 PL
na dochucení

Postup

1

Osolenou a opepřenou rybu osmahněte na oleji. Obraťte a posypte strouhanou směsí a nasekanou petrželkou.

2

Dvě minuty zapékejte pod grilem. Dochuťte máslem a citronovou šťávou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2004/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2004/6

Komentáře

Anonym

tak na tento recept som použila pangasia a bolo to fakt výborné. Namiesto petrželky som použila pažitku. díky za recept :-)

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit