0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rybí filé v sýrové krustě

Rybí filé v sýrové krustě

4.3 / 5. Počet hodnocení: 9
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1127 kcal
Bílkoviny 110 g
Sacharidy 18 g
Tuky 64 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Křupavé filé a jemný sýr, tato kombinace vás překvapí svou lahodností.

Suroviny

ryba 4 plátky
strouhanka 1 PL
parmazán 1 PL
strouhaný
citronová kůra 1 PL
petrželka 2 PL
sůl
pepř
olej
na smažení
máslo 1 PL
na dochucení
citronová štáva 1 PL
na dochucení

Postup

1

Osolenou a opepřenou rybu osmahněte na oleji. Obraťte a posypte strouhanou směsí a nasekanou petrželkou.

2

Dvě minuty zapékejte pod grilem. Dochuťte máslem a citronovou šťávou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2004/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2004/6

Komentáře

Anonym

tak na tento recept som použila pangasia a bolo to fakt výborné. Namiesto petrželky som použila pažitku. díky za recept :-)

Apetit magazín

Zahraniční polévky, které se u nás zabydlely
  • Zajímavosti

Zahraniční polévky, které se u nás zabydlely

České babičky dobře věděly, že polévka je grunt. Stejný názor ale zastávají také jejich vzdálené příbuzné ve Španělsku, Itálii nebo třeba v Rusku. A tak má snad každý národ na světě svou „typickou" polévku, na kterou nedá dopustit. My jsme...
V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...

Obchod Apetit