2004/6
28.06.2014

2004/6
28.06.2014
Obsah vydání
Apetit 6/04

< 30 min
4,7
Nepečené tvarohové bábovičky s ovocem

< 50 min
3,8
Slané palačinky se dvěma náplněmi

< 60 min
4,3
Lívance s borůvkami a medovou omáčkou

< 30 min
5,0
Dokonalá milionářská vejce s chřestem

< 75 min
4,3
Jemná chřestová polévka

< 30 min
3,8
Jednoduchý bílý chřest

> 60 min
4,2
Aromatické kuře na studeno

< 30 min
0,0
Zelené fazolky s česnekem a mátou

< 30 min
4,3
Salát z bílých fazolí a rajčat

< 60 min
4,8
Pečené nové brambory s pikantní zakysanou smetanou

< 30 min
4,2
Guacamole se zakysanou smetanou

< 60 min
4,4
Brambory zapečené s cibulí a klobáskami

< 60 min
4,0
Špízy se slaninou

< 10 min
5,0
Minipizza

< 60 min
0,0
Florentinská pizza

< 30 min
4,7
Kuře v papírovém balíčku

< 60 min
3,8
Vepřové kotlety na špenátových lístcích

< 60 min
4,3
Zapečené brambory s lososem

< 30 min
5,0
Vlahý krevetový salát s rýží

< 60 min
4,9
Koláč se sýrovým krémem

< 20 min
4,7
Bešamel

< 60 min
3,5
Vejce zapečená v rajských jablíčkách

< 60 min
5,0
Koláčky s ostrou smetanou

< 60 min
0,0
Opékaná ryba se salsou

< 30 min
4,6
Rybí filé v sýrové krustě

< 30 min
3,4
Filé po italsku

< 120 min
3,8
Koblihy domácí

> 60 min
3,8
Vietnamské letní závitky

< 60 min
0,0
Obložená bageta z azurového pobřeží

< 10 min
3,0
Bagety se sýrem šunkou a brusinkami

< 60 min
4,4
Banánový chlebíček s rozinkami a čokoládou

< 60 min
4,5
Cuketové placičky

< 30 min
4,7
Klasický řecký salát

< 60 min
4,7
Zprudka opečené vepřové panenky s cibulkami

< 50 min
4,1