Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Japonské rýžové kuličky plněné mangem

Popis receptu: 
Zkuste si uvařit tyto netradiční ovocné knedlíky, které jsou nejen chuťově výborné,ale také zdravé a vhodné pro bezlepkovou dietu.
Autor: Lucie Šrámková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    - 100 g sladké rýžové mouky (glutinous ) - mango nakrájené na kousky - 1 ČL rýžového sirupu - špetka soli - vlažná voda, dle potřeby - mák

Příprava jídla

Rýžovou mouku smícháme s vlažnou vodou, špetkou solí a rýžovým sirupem. Těsto by mělo být dostatečně tuhé. Těsto necháme odležet v lednici 30 min. Poté z těsta uděláme placičky a plníme je mangem a tvarujeme kuličky. Vaříme je ve vroucí vodě asi 5 min., dokud nevyplavou. Hotové knedlíčky posypeme mletým mákem a dosladíme rýžovým sirupem. Dobrou chuť Rachel
REKLAMA

Přidat komentář