Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,8 (13x)
18. 7. 2014
Šišky
Apetit
Šišky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,8 (13x)

Vyzkoušejte hravou obměnu tradičních masopustních koblih!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 15 šišek

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 15 šišek

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3146 kcal
  • Bílkoviny 105 g
  • Sacharidy 266 g
  • Tuky 179 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2010/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/2

Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty

Související články

Jak  napsat dobrý recept?

Recept není jen návod: Chce to kuchařské umění i empatii! Odkud berou foodblogeři nápady a jak je převádějí „na papír“?

Někdo rád vaří podle receptů, někdo podle toho, co mu lednička a spíž nabídnou. Pokud patříte mezi kuchaře, kteří jdou na jistotu, mají přesně odměřené suroviny a drží se postupu, jistě jste se už setkali s recepty různé kvality a úrovně. Ale vězte, že tvořit recept není jednoduchá disciplína! A ti nejpoctivější nad ním tráví často hodiny, ladí poměry a pečlivě sepisují ingredience i postup, aby výsledkem byl recept, podle nějž se jídlo vždy podaří. Nakoukněte s námi pod pokličky tvorby receptů.