V létě můžete přidat pár kostek ledu. Ale i bez nich nám na focení moc chutnalo!
Postup
1
Z avokáda vyberte lžící dužinu do mixéru. Přidejte ostatní přísady a rozmixujte dohladka. Rozdělte do dvou sklenic, ozdobte bazalkou a podávejte.
NĚCO NAVÍC
Avokádo je tropické ovoce, vnímané v Evropě spíše jako zelenina. Je velmi bohaté na kyselinu olejovou, podobně jako olivový olej, jež příznivě upravuje hladinu obou typů cholesterolu. Obsahuje vitamin E, rozpustný v tucích, a prospívá tím pleti i srdci (vitamin E snižuje tvorbu krevních sraženin a může být prevencí proti srdečním a mozkovým příhodám).
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Rychlé snídaně, které zvládnete, i když máte ráno naspěch(18 receptů )
- 20x lahodné avokádo(20 receptů )