Obložené bagety výborně poslouží jako vydatná svačina na cesty nebo rychlý oběd do práce.
Suroviny
1 Zeleninu promíchejte v misce s balzamikovým octem, osolte ji a opepřete a odložte.
2 Kuřecí plátky šetrně rozklepejte a potřete je z obou stran utřeným česnekem. Potom je obalte v mouce, rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance – dobře přitiskněte. Ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje smažte řízečky asi 3–4 minuty z každé strany dozlatova. Vyjměte a nechte na papírových utěrkách odsát přebytečný tuk.
3 Bagety podélně rozpulte. Řezné plochy potřete majonézou, kterou můžete ochutit kari pastou, chcete-li. Na spodní půlky naskládejte řízečky, na ně připravený fenyklový salátek a přiklopte horními polovinami baget. Pokud máte velké bagety, překrojte je napůl, abyste získali 4 sendviče.