< 60 min
4,4
Minestrone
> 60 min
4,8
Italská porchetta
< 75 min
4,3
Letní caponata
< 60 min
4,4
Polévka bujabéza
< 30 min
4,3
Křupavá kyselá zelenina
< 45 min
4,8
Základní kapří vývar
> 60 min
4,4
Bouillabaisse s tousty
> 60 min
4,6
Ořechový chléb
< 20 min
3,9
Linguine s ricottou, fenyklem, citronem a chilli
< 60 min
4,2
Vepřová krkovice s čočkovým salátem
< 30 min
4,3
Krémový zapečený fenykl
< 20 min
4,0
Salát z pečené mrkve, červené cibule a fenyklu
< 60 min
3,6
Bouillabaisse
> 60 min
3,9
Pečené kuře tandoori & salát s fenyklem a pomerančem
< 60 min
4,2
Kuře vindaloo
> 60 min
0,0
Králík se slaninou
< 60 min
4,6
Polévka s plody moře a fenyklem
< 60 min
5,0
Jarní minestrone
< 60 min
4,0
Těstoviny s fenyklem
> 60 min
4,0
Nákyp z brambor a fenyklu & černá čočka na víně
< 60 min
4,0
Křupavý celerový salát s fenyklem, jablky a ořechy
> 60 min
4,0
Marinovaný losos s koprem, fenyklem a ginem
< 60 min
4,1
Polévka s pórkem a fenyklem
< 20 min
5,0
Linguine s krevetami
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý