Májová brynza by měla být čistě ovčí. Když ji neseženete, můžete ji nahradit dobrým farmářským tvarohem, který se k novým bramborám hodí stejně dobře. A bylinkový doprovod obměňujte podle libosti.
Suroviny
Pro 1 osobu
Suroviny
Pro 1 osobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 563 kcal
- Bílkoviny 27 g
- Sacharidy 59 g
- Tuky 25 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/5
Odhalte spolu s námi nejvíce střežené tajemství roku! Kdo vyhrál velkou cukrářskou výzvu Apetitu? Konečně se dozvíte, který z krásných narozeninových dortů od vás čtenářů se probojoval na obálku a které dva další se s ním postavily na pomyslnou bednu! Odhalte jídla našeho dětství! Prozradíme, která jídla nás bleskově přenesou zpět do maminčiny kuchyně… S našimi originálními recepty na pečené kuře váš sobotní oběd už nikdy nebude obyčejný! Na zábavné a pestré saláty z čerstvé zeleniny se těšíme vždy celou zimu! Konečně nastal jejich čas a vy je můžete vyzkoušet s námi. Jaký bude X. ročník Prague Food Festivalu? Z našeho průvodce se dozvíte vše potřebné a s chutí můžete začít plánovat.