Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (11x)
18. 7. 2014
Brambory na loupačku s domácí tatarkou
Apetit
Brambory na loupačku s domácí tatarkou
Apetit


Snadné
< 30 min
4,4 (11x)

Jiná varianta tradičního českého jídla. Tajemství je v podávané omáčce.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 709 kcal
  • Bílkoviny 1 g
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 73 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008

Související články

Domácí tatarka

Jak připravit skvělou domácí majonézu nebo tatarku?

Máte v plánu si trochu zahřešit jídlem? Možná se vám už sbíhají sliny na dozlatova usmažený sýr a hranolky nebo poctivý burger. Nebo si chcete pochutnat na bramborovém salátu a přemýšlíte, jak svou domácí recepturu ještě vylepšit? Zapomeňte na omáčky ze supermarketu. Prozradíme vám rychlý a jednoduchý způsob, jak si připravit lahodnou majonézu nebo tatarku v pohodlí domova.