Naditým burritem zaručeně potěšíte celou rodinu. Navíc s náplní si můžete opravdu vyhrát a namíchat je podle své chuti.
Suroviny
1 V pánvi na oleji opékejte zhruba 5 minut všechnu zeleninu, česnek, chilli papričku a nasekané stonky koriandru, osolte a opepřete. Potom do pánve přidejte uvařenou rýži, strouhanou citronovou kůru a vymačkanou šťávu a míchejte ještě dalších 5 minut.
2 Mezitím promíchejte natrhané kuřecí maso s barbecue omáčkou a na jiné, nepřilnavé pánvi ho zprudka opékejte 5–10 minut, až bude křupavé a povrch lehce zkaramelizuje.
3 V pánvi nasucho rozpečte tortilly. Rozdělte na ně ochucenou rýži a kuřecí maso – vždy na dvě třetiny každé placky. Posypte koriandrovými lístky, rozdrobenou fetou a zarolujte – prázdnou třetinu tortilly přehněte přes náplň, tortillu pootočte o 90° a zarolujte – tak vám náplň nevyteče spodem. Podávejte se lžící zakysané smetany a pokapané chilli omáčkou.