Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,3 (31x)
4. 10. 2017
Burrito s rýží a uzeným kuřetem
Apetit
Burrito s rýží a uzeným kuřetem
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
3,3 (31x)

Naditým burritem zaručeně potěšíte celou rodinu. Navíc s náplní si můžete opravdu vyhrát a namíchat je podle své chuti.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3356 kcal
  • Bílkoviny 118 g
  • Sacharidy 478 g
  • Tuky 104 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/10

Říjnové vydání je jako vždy věnováno české kuchyni, tentokrát ve svěžím a vtipném provedení, a obsahuje všechny chutě a vůně, na které se na podzim těšíme! A je nabité lahodnými nápady od titulní strany až po sladkou tečku na konec. Vyzkoušejte některý z našich hřejivých sezonních receptů. Podzim je totiž v plném proudu a vy jistě oceníte poctivá zemitější jídla z bohatých darů zahrad, lesů, dvorů, sadů i vinohradů! Vydejte se s námi na ryby, slibujeme, že nebudete litovat! Nebo až se budete vracet z lesa s naditým košíkem, nemusíte dlouze přemýšlet, jak s houbovým úlovkem naložit, protože i s houbami si víme rady a rádi se o nápady podělíme! A věřte, že nejklasičtější česká klasika coby moderní streetfood v podání blogerky Koko vás bude neskutečně bavit! I Hana Michopulu a Hanka Zemanová přispěli svou "troškou do mlýna" osobitým pojetím tradičních surovin a receptů. Všechno sladce završují dezerty z první republiky, poctivý frgál s tvarohem, povidly a mandlemi a naprosto dokonalý makový pudink. Apetit, napsáno s chutí.  

Související články

Carlos Ozuna

Rozhovor s mexickým šéfkuchařem Carlosem Ozunou Recinosem

Carlos Ozuna Recinos kdysi představil na Festivalu mexické kuchyně v hotelu Hilton Praguje českým labužníkům autentické mexické chutě v moderním kabátu. Jak prozradil, Čechům se snažil nabídnout jídla tradiční, výrazně z nich však ubral chilli. Přesto některým strávníkům tehdy po ochutnání jídel vhrkly slzy do očí.