Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (107x)
2. 5. 2017
Pečené kuře
Apetit
Bylinkové pečené kuře s bramborami
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (107x)

Máslová směs pod kůží udrží kuřecí prsíčka pěkně šťavnatá.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na bylinkové máslo

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1671 kcal
  • Bílkoviny 43 g
  • Sacharidy 197 g
  • Tuky 51 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(107 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/5

Odhalte spolu s námi nejvíce střežené tajemství roku! Kdo vyhrál velkou cukrářskou výzvu Apetitu? Konečně se dozvíte, který z krásných narozeninových dortů od vás čtenářů se probojoval na obálku a které dva další se s ním postavily na pomyslnou bednu! Odhalte jídla našeho dětství! Prozradíme, která jídla nás bleskově přenesou zpět do maminčiny kuchyně… S našimi originálními recepty na pečené kuře váš sobotní oběd už nikdy nebude obyčejný! Na zábavné a pestré saláty z čerstvé zeleniny se těšíme vždy celou zimu! Konečně nastal jejich čas a vy je můžete vyzkoušet s námi. Jaký bude X. ročník Prague Food Festivalu? Z našeho průvodce se dozvíte vše potřebné a s chutí můžete začít plánovat.  

Související články

shutterstock_1193208313.jpg

Jak správně zabalit sekanou, aby se nerozpadla a zůstala šťavnatá? Zkuste slaninu – je to jednoduché a účinné

Sekaná je klasikou české kuchyně, ale její příprava se může snadno zvrtnout. Příliš suchá nebo rozpadající se šiška mletého masa – to zná asi každý. Přitom stačí drobný trik: obalit ji plátky slaniny. Tenká vrstva slaniny nejenže pomůže udržet tvar a šťavnatost masa, ale zároveň vytvoří lahodnou kůrčičku, která se krásně doplňuje s vláčným středem. Jak na to? Poradíme krok za krokem a přidáme i pár tipů.