Překvapení: z cizrny se dá také péct, a to i nasladko! Rozmixovaná luštěnina je totiž hutná a hladká, dobře se tvaruje a chuťově je natolik neutrální, že s ní můžete zacházet jako se sladkým těstem.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 830.5 kcal
- Bílkoviny 37 g
- Sacharidy 125.25 g
- Tuky 17.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/3
Březen 2006