Vstupní chod je spjatý s francouzskou kuchyní, konkrétně se zmizelou tržnicí Les Halles, která byla známá pod lidovým názvem ‚břicho Paříže‘ – a proslulá vůní cibulačky. S tímhle receptem dostanete to nejlepší ze šťavnaté podzimní cibule i z aromatického vína.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 731.75 kcal
- Bílkoviny 26.75 g
- Sacharidy 92.25 g
- Tuky 19.5 g
Postup přípravy
- Jak správně skladovat česnek a cibuli a proč s nimi raději dál od brambor Šalotka, jarní, žlutá nebo červená: Víte, kam patří různé druhy cibule?
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/10
Říjen 2005