Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
4,3 (14x)
14. 1. 2019
Gratinovaná cibulová polévka
Apetit
Gratinovaná cibulová polévka
Apetit


Snadné
< 10 min
4,3 (14x)

Vstupní chod je spjatý s francouzskou kuchyní, konkrétně se zmizelou tržnicí Les Halles, která byla známá pod lidovým názvem ‚břicho Paříže‘ – a proslulá vůní cibulačky. S tímhle receptem dostanete to nejlepší ze šťavnaté podzimní cibule i z aromatického vína.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 731.75 kcal
  • Bílkoviny 26.75 g
  • Sacharidy 92.25 g
  • Tuky 19.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak správně skladovat česnek a cibuli a proč s nimi raději dál od brambor Šalotka, jarní, žlutá nebo červená: Víte, kam patří různé druhy cibule?

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/10

Říjen 2005