Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Cibulačka

Své kořeny má cibulová polévka ve Francii, proto se tradiční recept nazývá ,francouzská cibulačka'. Jejím základem je pozvolna restovaná cibule, která za pomoci cukru zkaramelizuje. Hřejivou polévku rozvoní šalvěj a tymián, a nesmí chybět ani bílé víno, které jí dodá šmrnc.

...

 

  • Věnujte dostatek péče první fázi opékání cibule, která je k dosažení dokonalé chuti a správné konzistence cibule nezbytná.
  • Tradiční francouzská cibulačka se po uvaření vkládá v žáruvzdorných miskách do trouby, kde se na ni rozpeče sýr gruyère nebo comté.
  • Vyzkoušejte nejen původní francouzskou verzi, ale i náš originální recept na cibulačku s pancettou nebo anglickou slaninou a krutony.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč