Cibule v polévce vás dokonale zahřeje a zasytí. Cibulačka s tymiánem je voňavá a sytá polévka, kterou připravíte opravdu rychle.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1705 kcal
- Bílkoviny 51 g
- Sacharidy 94 g
- Tuky 121 g
Postup přípravy
- Šalotka, jarní, žlutá nebo červená: Víte, kam patří různé druhy cibule? Ochutnejte podzimní Paříž: francouzská cibulačka 9krát jinak
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/4
Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě