Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (24x)
29. 3. 2016
Cibulačka s tymiánem


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (24x)

Cibule v polévce vás dokonale zahřeje a zasytí. Cibulačka s tymiánem je voňavá a sytá polévka, kterou připravíte opravdu rychle.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1705 kcal
  • Bílkoviny 51 g
  • Sacharidy 94 g
  • Tuky 121 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Šalotka, jarní, žlutá nebo červená: Víte, kam patří různé druhy cibule? Ochutnejte podzimní Paříž: francouzská cibulačka 9krát jinak

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/4

Žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové Snídaně, která pány dokonale připraví na pomlázku. Velikonoce ve světě

Související články

Cibulačka

Lahodná cibulačka s křupavým toustem: Francouzská elegance z minima surovin

Sytá a voňavá cibulačka se skvěle hodí nejen na běžné dny, ale i na slavnostní tabule. Největší výzvou při její přípravě je nakrájení cibule, ale jakmile to zvládnete, zbytek už půjde jako po másle. Díky rychlé přípravě, výrazné chuti karamelizované cibule a křupavým toustíkům na povrchu si tuto polévku zamilujete už po první lžíci.