Štóla se na rozdíl od vánočky peče s předstihem, aby se stihla rozležet. Tuhle však můžete jíst okamžitě; i bez rozležení je krásně vláčná. Upečte ji rodině k snídani, aby vám nechodili tajně mlsat cukroví. My ji máme třeba nejraději rozpečenou v toustovači a pocukrovanou a s kakaem!
Videorecept
Suroviny
Na 1 štóla
Suroviny
Na 1 štóla
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6686 kcal
- Bílkoviny 122 g
- Sacharidy 594 g
- Tuky 387 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/12
Na stránkách prosincového čísla Apetitu vás čeká spousta vánoční inspirace, na kterou se každý rok tolik těšíte. A my s vámi! Přinášíme vám mnoho nápadů, co vařit a jíst o adventu. Ať už potřebujete uvařit rychlou večeři pro rodinu mezi sháněním dárků a pečením cukroví nebo pohostit nečekanou návštěvu. Letošní originální nápady na nové druhy cukroví si zamilujete! Navíc se s námi a blogerkou Meg naučíte zdobit perníčky jako profík. Štědrou večeři jsme pro vás pro jistotu připravili hned 3x! Jednu klasickou podle Jany Florentýny Zatloukalové, jednu odlehčenou a jednu vegetariánskou, aby si na své přišel opravdu každý. Ani s jedním menu nešlápnete o svátcích vedle. Recepty pro adventní čas jsme pro vás získali i z nové knihy Karolíny Kamberské, Jídlo jako vášeň. A pokud chcete obdarovat své blízké jedlými dárky, máme pro vás nápady na luxusní lahůdky do lahve, krabičky, sklenice i celofánu. Apetit, napsáno s chutí.