Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,9 (17x)
18. 7. 2014
Okurkový salát se zakysanou smetanou a koprem
ImageProfessionals
Okurkový salát se zakysanou smetanou a koprem
ImageProfessionals


Velmi snadné
< 30 min
3,9 (17x)

Okurku snadno zbavíte semínek, když ji podélně rozpůlíte, postavíte na podložku a semínka odstraníte jedním tahem lžíce.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 113.25 kcal
  • Bílkoviny 3.25 g
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 5.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/7

Červenec 2007

Související články

Koprová omáčka podle šéfkuchaře

Uvařte si delikátní koprovou omáčku podle šéfkuchaře Tituse Eliáše: Překvapí vás skvělou chutí i jednoduchou přípravou

Češi koprovou omáčku buď milují, nebo nenávidí. V každé domácnosti se připravuje trochu jinak. Obyčejná koprová omáčka se ale pod rukama Tituse Eliáše mění v opravdovou delikatesu. Lahodnou chuť podpoří předem uvařené hovězí maso, ghí i toastový chléb. Dokonce i zarytí odpůrci tohoto pokrmu si mohou přijít na své. Při přípravě je ovšem třeba dodržet některá pravidla.