Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,6 (7x)
20. 4. 2018
Kuřecí křidýlka na thajský způsob


Velmi snadné
< 10 min
4,6 (7x)

Pikantní, a přitom sladká křidýlka můžete připravit rodině k večeři, ale také jako pohoštění na večírek. Současně s nimi však na stůl postavte misku s teplou vodou a kapkou citronové šťávy.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2668 kcal
  • Bílkoviny 199 g
  • Sacharidy 147 g
  • Tuky 140 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/4

S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Mátový čaj

Vše o mátě: Jak ji pěstovat, kdy sklízet, na co si dát pozor a jak ji využít nejen v kuchyni

Osvěžující vůně, nezaměnitelná chuť a všestranné využití – právě těmito vlastnostmi si máta získala místo nejen v kuchyni, ale i v kosmetice, lékařství a domácí aromaterapii. Patří k bylinkám, které lidstvo využívá už po staletí. Zjistěte, jak mátu pěstovat a kdy ji sklízet. Objevte její léčivé účinky, kulinární využití, ale také možná rizika. Víte třeba, který druh máty je nejvhodnější pro děti? A tušíte, že existují i druhy vonící po jablkách nebo pomeranči?