Mascarpone tu zazáří hned dvakrát: okořeněná směs zvláční a navoní kuřecí maso, a navíc sametově zjemní omáčku.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 743.25 kcal
- Bílkoviny 31.25 g
- Sacharidy 7.25 g
- Tuky 64.5 g
Postup přípravy
- 28x pečené kuře: Máme pro vás ověřené recepty pro každý den. Upečte ho s fazolemi a chorizem nebo na citronu Kuřecí, krůtí, kachní nebo husí aneb Jak dlouho péct drůbež v troubě, aby nebyla vysušená
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/4
Duben 2006