Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,6 (21x)
24. 3. 2016
Mořský ďas na medu
Apetit
Mořský ďas na medu
Apetit


Snadné
< 30 min
4,6 (21x)

V delikátní krémové omáčce, vyšlehané do pěny, se ideálně vyvažují voňavý med a pikantní hořčice. Smetana pak všechno spojí a zjemní.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 476.25 kcal
  • Bílkoviny 31.25 g
  • Sacharidy 25.5 g
  • Tuky 25.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Děláte chybu, když se vyhýbáte tučným mořským rybám. Nejenže skvěle chutnají, jejich tuk podporuje fungování hlavy Voňavé bylinky na ryby a mořské plody

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/3

Březen 2005

Související články

Majoránka

Majoránka jako koření i lék: Jak ji pěstovat, kdy ji sklízet a proč by neměla chybět v kuchyni ani v lékárničce

Majoránka – nenápadná bylinka, která je v české kuchyni nepostradatelná. Její jemně nasládlé aroma dodává bramboračkám i jitrnicím nezaměnitelný charakter, ale stejně dobře se uplatní i v moderních pokrmech středomořské kuchyně. Víte, kdy obsahuje nejvíce účinných látek? A proč je vhodné mít ji i doma v květináči? Zjistěte vše podstatné o jejím pěstování, sklizni, sušení i kuchyňském a léčivém využití.