V delikátní krémové omáčce, vyšlehané do pěny, se ideálně vyvažují voňavý med a pikantní hořčice. Smetana pak všechno spojí a zjemní.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 476.25 kcal
- Bílkoviny 31.25 g
- Sacharidy 25.5 g
- Tuky 25.75 g
Postup přípravy
- Děláte chybu, když se vyhýbáte tučným mořským rybám. Nejenže skvěle chutnají, jejich tuk podporuje fungování hlavy Voňavé bylinky na ryby a mořské plody
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/3
Březen 2005