Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,3 (10x)
18. 7. 2014
Mořský ďas s grilovanou zeleninou a pěnou ze slaniny


Snadné
> 60 min
3,3 (10x)

Kombinaci bazalkou vonícího rizota s křupavou rybou a vláčnou zeleninou korunuje nevšední našlehaná omáčka. Jednotlivé položky jsou časově náročnější, ale můžete si je rozfázovat a kromě ryby připravit předem. Dokončení je už velmi rychlé – a výsledek je přímo geniálně chuťově vyladěný!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 512.5 kcal
  • Bílkoviny 35.5 g
  • Sacharidy 33.5 g
  • Tuky 23.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007

Související články

Yerba_Mate_shutterstock_389234029.jpeg

Kvíz: Čaje nečaje: Nápoje, které klamou názvem, ale potěší chutí i účinky. Jak se v nich vyznáte?

Když se řekne „čaj“, většina z nás si představí šálek horkého nápoje, který zahřeje tělo a potěší duši. Ale co když vám řekneme, že mnohé z těchto nápojů vlastně čajem v pravém smyslu toho slova nejsou? Vítejte ve světě „nečajů“ – nápojů, které se tváří jako klasika, ale s pravým čajem mají společné jen to, že se zalévají horkou vodou a výborně chutnají.