Vydlabat dýni a proměnit ji v oranžovou lucernu anebo připravit strašidelné nanuky doporučujeme i těm, kterým je oslava Halloweenu cizí.
Náš tip: Připravte si také netopýří krekry a pomazánku z červené řepy podle našeho video receptu
Suroviny
Postup
Čokoládu dejte do misky a opatrně ji rozehřejte v mikrovlnce nebo nad horkou vodní lázní. Odložte.
Banány oloupejte a přepulte, do středu každé půlky zapíchněte na řezu nanukové dřívko. Do mělké misky či hlubokého talíře nasypte kokos. Plech nebo tác o rozměrech, aby se vám vešel do mrazáku, vyložte pečicím papírem.
Pomocí silikonového či jiného vhodného štětce naneste na banány bílou čokoládu, přebytečnou nechte okapat. Pak je obalte v kokosu a rozložte na připravený na plech. Když bílá čokoláda ztuhne, rozehřátou polevou přimalujte obličeje.
Dejte mrazit aspoň na 4 hodiny, v mrazáku vydrží až týden.