Oslavy Dne díkůvzdání jsou také poděkováním zlatým dýním, bez nichž by přistěhovalci nepřežili první zimy v novém domově. Od dob Otců poutníků koláč zjemněl a nabyl na eleganci.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na náplň
Na ořechovou krustu
Na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1850.5 kcal
- Bílkoviny 31.5 g
- Sacharidy 202 g
- Tuky 100.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/10
Říjen 2005