0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mrkvová majonéza v jablku

Mrkvová majonéza v jablku
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Mrkvová majonéza v jablku

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 30 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 425 kcal
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 51 g
Tuky 22 g
Vláknina 14 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Když se zakousnete do křupavé lodičky plné šťávy, jejíž chuť se spojí s krémovou náplní, pochopíte, co to znamená ,nevšední chvíle‘

Suroviny

jablko 2 ks
mrkev 200 g
syrová
majonéza 2 PL
česnek 3 stroužky
sůl
na dochucení
cukr 1 ČL
pepř
petrželka

1 Mrkev nastrouhejte najemno. Na chvíli ji dejte odkapat na cedníku, poté spojte s majonézou, česnekem a cukrem. Podle chuti osolte a opepřete.

2 Jablka rozkrojte na čtvrtky, odstraňte jádřince, seřízněte do tvaru lodičky a naplňte mrkvovou směsí. Ozdobte jemně nasekanou petrželkou.

Tip Apetitu:
Kombinace přirozeně sladkého ovoce s pevnou dužinou (výborné jsou také hrušky) a pikantní zeleninové náplně jsou stejně nekonečné jako vděčné. Jablka a hrušky ladí i se sýry a ořechy.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/4

Komentáře

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč