I když domácí majonéza chce trošku času a malinko zručnosti, trpělivost se opravdu vyplatí. Navíc, hned po prvním ochutnání se z vás zaručeně stanou experimentátoři v oblasti příchutí. Co takhle sekané bylinky, česnek nebo kapary? Recept na rychlou domácí majolku použijete do bramborového salátu, na chlebíčky nebo z ní připravte tatarku.
Suroviny
Na 260 g
Suroviny
Na 260 g
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2992 kcal
- Bílkoviny 35 g
- Sacharidy 3 g
- Tuky 319 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/8
Barbecue u vás na zahradě Tvarohové variace Koláče ze zahrady Apetit: Cena čtenářů 2010