Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,4 (143x)
29. 7. 2014
Domácí majonéza
Apetit
Domácí majonéza
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,4 (143x)

I když domácí majonéza chce trošku času a malinko zručnosti, trpělivost se opravdu vyplatí. Navíc, hned po prvním ochutnání se z vás zaručeně stanou experimentátoři v oblasti příchutí. Co takhle sekané bylinky, česnek nebo kapary? Recept na rychlou domácí majolku použijete do bramborového salátu, na chlebíčky nebo z ní připravte tatarku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 260 g

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 260 g

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2992 kcal
  • Bílkoviny 35 g
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 319 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(143 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Dip s karamelizovanou červenou cibulkou

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/8

Barbecue u vás na zahradě Tvarohové variace Koláče ze zahrady Apetit: Cena čtenářů 2010

Související články

Kaviár 1

Základy molekulární gastronomie: Vytvořte si jednoduše ovocný kaviár nebo arašídový prach

Molekulární gastronomie je takovou kulinářskou alchymií. Za použití speciálních technik vytvoříte na talíři hotové divy! Gely, vzdušné pěny, espumy či zeleninový kaviár. Některé techniky z tohoto oboru už se staly běžnou součástí moderních kuchyní (například sous vide), jiné okusíte pouze ve špičkových moderních restauracích. Základy však můžete vyzkoušet i doma!