Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,7 (9x)
30. 8. 2017
Nadívané kalamáry
Apetitonline.cz
Nadívané kalamáry
Apetitonline.cz


Snadné
< 60 min
3,7 (9x)

Touhle efektní specialitou se opravdu blýsknete! Nadívané kalamáry jsou skvělou alternativou, jak připravit tyto mořské plody, pokud se chcete vyhnou smažení. 

 

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na nádivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2636 kcal
  • Bílkoviny 208 g
  • Sacharidy 191 g
  • Tuky 113 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/8

Srpnové číslo je opět plné tipů pro pohodové prázdninové vaření! Ani v srpnu není důvod uklízet gril, protože vám přinášíme další pořádnou dávku receptů vyladěných do posledního puntíku. Také se můžete těšit na další porci skvělých letních večeří a recepty na dokonalé osvěžení do nadcházejících horkých dnů.Nenechte si ujít naše letní hity! Přinášíme vám naše oblíbené recepty na lahodné špízy, dokonalé vegetariánské burgery, originální saláty plné barev a chutí a osvěžující ledové čaje.Lelkujte s námi... Tedy vlastně lilkujte! Lilek se dá upravit na tisíc různých způsobů… Je jen na vás, jestli ho zapečete, upečete, naplníte, nakrájíte do kari či salátu nebo rozmixujete. Každá jeho podoba má své neodolatelné kouzlo!Vypravte se s námi za vůní moře! Ukážeme vám, jak správně upravit mořské plody. Díky tomu to hned napoprvé zvládnete na výbornou. Připravte si poctivé a lahodné jídlo jako z mořské taverny, ať už jste na chalupě v lese nebo v bytě uprostřed města.Pryč s nudou! Osvěžte svůj repertoár letní pasty o 10 nových neotřelých receptů.Domácí zmrzlina je nejlepší! Lahodnou zmrzlinu zvládnete doma, ať už máte zmrzlinovač nebo ne. Díky našim receptům si přijde na své i vegan, alergik nebo vyznavač živé stravy.Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Hans Neuner

Šéfkuchař s dvěma michelinskými hvězdami: Z české kuchyně mám nejradši guláš

Rakušan Hans Neuner se dostal do nejlepších kuchyní po celém světě. Inspiraci sbíral na rušných pařížských ulicích a tokijských trzích, zdokonaloval se pod vedením renomovaných šéfkuchařů. Vstřebával nejrůznější kulinářské vlivy, které formovaly jeho jedinečný přístup k vaření. Jeho restaurace získala dvě michelinské hvězdy, objevil se také na Culinary Symposium v Praze.