0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rybí filé v těstíčku

Rybí filé v těstíčku
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Rybí filé v těstíčku

3.2 / 5. Počet hodnocení: 6
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1406 kcal
Bílkoviny 171 g
Sacharidy 47 g
Tuky 41 g
Vláknina 9 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Běžný obal z mouky, vajec a strouhanky projednou nahraďte delikátním těstíčkem podle Milčina receptu. I obyčejné filé s ním získá italský šmrnc!

Suroviny

candát 600 g
filety
vejce 2 ks
parmazán 70 g
strouhaný
limeta 1 ks
víno bílé 4 PL
mouka pšeničná hladká 4 PL
sůl
tuk
na smažení

1 Filé nakrájejte na kostičky. Pokapejte ho šťávou z limetky, osolte a obalte v parmazánu. Děti mezitím připraví těstíčko: požádejte je, aby v misce rozmíchaly vejce, víno a mouku. Ve směsi – konzistencí by měla připomínat těsto na palačinky – pak namáčejte připravené kousky ryby.

2 V pánvi rozpalte tuk a rybu v něm ze všech stran osmažte; trvá to asi sedm minut. Podávejte nejlépe s bramborovou kaší, případně ozdobené proužky limetkové kůry.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/11

Komentáře

Obchod Apetit