Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,3 (7x)
6. 9. 2017
Salad in the City


Velmi snadné
< 20 min
3,3 (7x)

Recept na Salad in The City vznikl po příjezdu původní americké majitelky Radosti FX do Čech. Chtěla netradiční salát, který by byl opravdu "fresh and healthy". Její přání se povedlo splnit na výbornou... A ta zálivka!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na dresink

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3870 kcal
  • Bílkoviny 45 g
  • Sacharidy 248 g
  • Tuky 287 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/9

Září je tu a s ním i začátek babího léta, nového školního roku a sezony spousty báječných a lahodných surovin. Užijte si s námi a našimi recepty první podzimní měsíc naplno a s chutí. S naším velkým svačinovým manuálem už si na obyčejný rohlík s máslem ani nevzpomenete! Nápadů na chutné a neotřelé svačiny totiž nikdy není dost. Načerpejte inspiraci, která se vám bude hodit nejen na začátku školního roku, ale celoročně! Oříšky nejen pro Popelku. Není větší slast než jádra vlašských ořechů, když se dají ještě loupat, a také lískové oříšky rovnou z keře. A pak ještě dobroty podle našich receptů. Užijte si tyhle zdravé poklady na maximum! Připravte pro své blízké dokonalý nedělní oběd podle šéfkuchaře Babiččiny zahrady, Radka Davida. Využijte po jeho vzoru lokálních a sezonních surovin a proměňte je v naprosto luxusní a nezapomenutelné menu. Pokořte listové těsto! Překonejte předsudky a strach a naučte se s námi připravit domácí listové těsto. Není to tak složité, jak se zdá! Stačí se jen přesně držet receptu a skvělý výsledek je zaručen. Pak už můžete popustit uzdu fantazii a pustit se do tvorby křehoučkých palmiers, sladkých či slaných koláčů, závinů a taštiček či chlouby francouzské cukrařiny, mille-feuille. Nahlédněte se námi do skvělé nové knihy Jany Florentýny Zatloukalové Večeře u Florentýny. Vybrali jsme pro vás na ochutnávku pár lahodných receptů, které vás nenechají na pochybách, že se jí její další kniha opět povedla na výbornou. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Piknik v trávě zpříjemní slunečné odpoledne

Národní den pikniků: Pojměte jej v zero waste stylu, nasbírejte lajky za občerstvení a zjistěte, co přinést coby nečekaný host

Rychlý oběd na lavičce, zamilovaná večeře ve dvou na dece na louce či zábavné rodinné setkání v parku? Piknik může mít desítky podob a záleží jen na vás, koho na jídlo venku pozvete. Dnes se slaví National Picnic Day a asi nenajdete ideálnější příležitost, kdy začít hledat piknikovou deku a zajímavé recepty na pokrmy, které se venku dobře jí. Jak nevyprodukovat zbytečný odpad a co nachystat, chcete-li oslnit na sociálních sítích?