Sladká podzimní pohádka... Knedlíčky skrývající šťavnatou blumu před podáváním polijte rozpuštěným nugátem a citronovou zakysanou smetanou, a pak už se můžete vznášet na sladkém obláčku!
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na těsto
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 932 kcal
- Bílkoviny 24.75 g
- Sacharidy 99.75 g
- Tuky 46.75 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/11
Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády. Apetit, napsáno s chutí.