Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (6x)
3. 11. 2017
Uzený jazyk s křenovým dipem a jablečnými povidly
Apetit
Uzený jazyk s křenovým dipem a jablečnými povidly
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (6x)

Předkrm v podobě uzeného jazyka nadchne každého gurmána.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2269 kcal
  • Bílkoviny 28 g
  • Sacharidy 320 g
  • Tuky 53 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/11

Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády.  Apetit, napsáno s chutí.