Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Šípek

šípky
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Rudé bobulky šípkové růže zdobí na podzim lesy a louky. Pusťte je i k vám do kuchyně. 

 

Šípky jsou skvělý zdroj vitaminu C, jednotlivé návody se však bohužel neshodují v tom, jak ho z nich dostat do čaje co nejvíc. Šípky ale můžete jíst také syrové nebo sušené – tedy pokud si dáte tu práci a zbavíte je ,skelné vaty‘, která se v nich skrývá spolu se semínky. Šípky sušte rychle při vyšší teplotě.

Z čerstvých šípků připravíte výbornou zavařeninu, se kterou bude vaše linecké cukroví naprosto bezkonkurenční. Nebo upečte chlebíček se šípky a lískovými oříšky.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč