Nejtypičtější jídlo restaurace U Lípy - podle Maurerova výběru Grand Restaurant nejlepší české restaurace roku 2008. Beze změny a z domácího šípkového protlaku ji tam vaří už dvacet let.
Suroviny
2
Suroviny
2
Na šípkovou omáčku
Na dochucení
Dále potřebujeme
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 3000.5 kcal
- Bílkoviny 119 g
- Sacharidy 297.5 g
- Tuky 139.5 g
Postup přípravy
Autor: Marek Růžička, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008