Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,1 (23x)
18. 7. 2014
Zajíc na šípkové omáčce podle restaurace U Lípy


Pro zkušené
> 60 min
4,1 (23x)

Nejtypičtější jídlo restaurace U Lípy - podle Maurerova výběru Grand Restaurant nejlepší české restaurace roku 2008. Beze změny a z domácího šípkového protlaku ji tam vaří už dvacet let.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Na šípkovou omáčku

Na dochucení

Dále potřebujeme

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3000.5 kcal
  • Bílkoviny 119 g
  • Sacharidy 297.5 g
  • Tuky 139.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Marek Růžička, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

šípky

S šípky ku zdraví

Vyrazte na podzimní procházku a otrhejte bohatě obsypané šípkové keře. Nemusíte se bát, že kvůli špičatým trnům usnete jako Šípková Růženka. Obyčejné píchnutí rozhodně stojí za košík s plody plnými vitaminů.