Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 5
Do hodiny Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3021 kcal
Bílkoviny 55 g
Sacharidy 488 g
Tuky 88 g
Vláknina 34 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nechte se klidně poslat k šípku! Chutná totiž skvěle!

Náš tip: Připravte si také borůvkový chlebíček z Líné kuchařky podle našeho video receptu

Skryt pre seznam

Suroviny

pomerančová šťáva 1 ks
dolitá vodou na 250 ml tekutiny
sekané
bez stopek, bubáků a semínek, nasekané
rozpuštěné, trocha másla na vymazání formy
vejce 1 ks
rozšlehané
kypřicí prášek do pečiva 1 ČL
sůl 1 ČL
lískové oříšky 75 g

Postup

1

Prvních šest surovin smíchejte v míse. Suché přísady prosijte a přidejte do mísy.

2

Promíchejte, ale nepřehánějte to, aby byl chlebíček vláčný a nadýchaný.

3

Lehce zatřete oříšky a těsto přesuňte do vymazané a vysypané chlebíčkové formy o rozměrech 12,5 × 20 cm. Pečte při 180 °C asi půl hodiny.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/9

Komentáře

24.09.2019 08:26

Výborný!!!

Apetit magazín

Jak správně připravit těsto na koláč, aby byl opravdu křehký
  • Jak na to

Jak správně připravit těsto na koláč, aby byl opravdu křehký

Křehké těsto musíte pohodlně „ukrojit“ dezertní vidličkou. Pokud s dezertem na talířku bojujete, došlo během přípravy těsta k technologické chybě. Zároveň ale musí být tak pevné, aby bez obtíží udrželo krémovou náplň či ovocnou dekoraci. Do...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč