Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Papriky na to jdou zostra

Papriky na to jdou zostra

Být paprikou není žádná legrace. Musíte umět být mírné, ale dokázat i nažhavit.
19. 8. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Kdyby nám chtěl někdo odepírat zrovna papriku, asi bychom hodně protestovali. Díky svému všestrannému využití je paprika jednou z nejoblíbenějších zelenin. Patří totiž do salátů či na gril a moc rádi ji plníme různými směskami sýrů, masa a rýže. Sladká paprika se dá konzumovat takřka bez omezení, ale na takovou chilli papričku už musíte mít kuráž. Záleží na vás, jestli si vyberete tu jemnou, nebo tu pikantní.

Uvařený paprikový lusk si vedle svíčkové kladou muži jako podmínku pro vzor schopné hospodyně. Tahle skvělá plněná paprika s rajskou omáčkou zajistí klidný chod každé domácnosti, zeptejte se maminky. Pečená paprika je vynikajícím základem do omáček i pomazánek. Zkuste tu naši tvarohovou ke svačině s čerstvým pečivem. Do hovězí tortilly použijte papriky sladké, ale salsu si pořádně okořeňte zelenou chilli papričkou. Ať žije Mexiko, olé!

3× recept s paprikou:



Připravila Lucie Perlíková
REKLAMA

Přidat komentář