Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Koulelo se, koulelo, sladké jablíčko

Koulelo se, koulelo, sladké jablíčko

České jabloně mají spoustu zajímavých odrůd. Některá jablka jsou sladká, jiná trpčí, se slupkou, která hraje všemi odstíny červené a žluté. Připravte si báječné dezerty s jablky.
6. 10. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Na dezerty zhodnotíte i jablka, která nejsou úplně pěkná. Můžou být i lehce přezrálá nebo otlučená. Pokud nechcete, aby vám jablka během přípravy zhnědla, hned po oloupání a nakrájení je pokapejte citronovou šťávou. Vybírejte raději jablka, která jsou sladší – využijete tak jejich přirozené vlastnosti a nebudete je muset příliš doslazovat. Mlsání bude hned o něco zdravější!

3× sladká jablka:






REKLAMA

Přidat komentář