Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Koulelo se, koulelo, sladké jablíčko

jablkový koláč
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

České jabloně mají spoustu zajímavých odrůd. Některá jablka jsou sladká, jiná trpčí, se slupkou, která hraje všemi odstíny červené a žluté. Připravte si báječné dezerty s jablky.

Na dezerty zhodnotíte i jablka, která nejsou úplně pěkná. Můžou být i lehce přezrálá nebo otlučená. Pokud nechcete, aby vám jablka během přípravy zhnědla, hned po oloupání a nakrájení je pokapejte citronovou šťávou. Vybírejte raději jablka, která jsou sladší – využijete tak jejich přirozené vlastnosti a nebudete je muset příliš doslazovat. Mlsání bude hned o něco zdravější!

3× sladká jablka:

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč