Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
7 druhů cukroví, které se nepeče

7 druhů cukroví, které se nepeče

Tuhle přehlídku sedmi druhů si zamilujete. Vaše trouba může v klidu odpočívat, protože tyto recepty ji zkrátka nepotřebují.
20. 12. 2011 | Autor: redakce Apetitu

NEPEČENÉ TIPY & TRIKY



+ ARAŠÍDY
bývají obzvlášť ve vánoční době k dostání pražené neloupané, a tedy nesolené. Pokud je neseženete, odrolte viditelnou sůl a v cukroví si vychutnejte sladko-slaný kontrast. Příjemně vás překvapí!

+ K CUKRU
Pokud vám na první pohled připadá některé cukroví příliš sladké, můžete ho osladit i méně. Pamatujte však na to, že cukr je přírodní konzervační látka, která funguje pouze ve vyšších koncentracích, takže méně sladké cukroví je i méně trvanlivé.



+ TRVANLIVOST
Kromě druhů, které lze mrazit, nebo jsou extrémně sladké, je nepečené cukroví určeno k rychlejší spotřebě.

+ ČOKOLÁDU prohřívejte v ohnivzdorné misce nad rendlíkem s vařící vodou. Když rozpouštíte čokoládu se smetanou či máslem, stačí postavit rendlík na střední plamen a důkladně míchat dohladka (podívejte se na videonávod). Čokoláda se dá rozpouštět i v mikrovlnce – asi minutu na 850 W. Pokud čokoládu přehřejete, bude mastná a hrudkovitá. Náprava: po lžících přilévejte horkou vodu a důkladně míchejte.

7x recept na nepečené cukroví:



Přidat komentář